022 837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
022 835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Cât costă tratamentul dentar? Nu există un răspuns exact la această întrebare, deoarece îngrijirea stomatologică include o serie de tratamente dentare, de la cele mai simple și mai rapide - cum ar fi plombarea după tratarea cariilor sau curățarea dinților - până la cele mai lungi și complexe - cum ar fi implanturile dentare. Mulți pacienți decid să meargă la stomatolog atunci când condițiile de sănătate orală sunt critice sau aproape critice. Parțial din frica față de dentist, parțial din motive economice, în final sunt obligați să cheltuiască sume mari de bani din cauza problemelor care s-au adăugat de-a lungul anilor.

Îngrijirea și tratamentul stomatologic deplin implică investiții financiare mari.

Deși unele tratamente dentare sunt la îndemâna tuturor, altele, cum ar fi aplicarea unuia sau mai multor implanturi dentare, sunt destul de costisitoare. La clinica dentară Nobildent, calitatea serviciilor oferite sunt optime iar prețurile accesibile. În linii generale, îngrijirea și tratarea orală în clinica Nobildent sunt structurate în felul următor:

În primul rând, e nevoie să ne contactați telefonându-ne la una din filialele clinicii Nobildent ( sectorul Centru și sectorul Ciocana) unde puteți solicita programarea la o consultație gratuită la un specialist stomatolog. După examinare în timpul consultației, se vor face planul tratamentului detaliat și estimările, care vă vor da o viziune clară despre cheltuielile care urmează a fi efectuate.

La următoarea voastră vizită, veți face cunoștință cu medicii specialiști și vei începe tratamentul stomatologic. Nu vă îngrijorați, tratamentele sunt nedureroase!

După finisarea tuturor lucrărilor, vă vom elibera cecul și certificatul nostru de garanție.b Puteți solicita lista de intervenții, prețuri și garanții oferite prin e-mail.

Nobildent se mândrește cu calitatea înaltă a serviciilor oferite. Timpul de așteptare minim, profesionalismul și competența stau la baza succesului clinicii noastre care, de-a lungul anilor, își îmbunătățește constant tehnicile și serviciile, pentru a oferi fiecărui client un zâmbet frumos cu ajutorul implanturilor dentare de înaltă calitate, eficiente și de lungă durată.

Revenirea la zâmbet în deplină frumusețe și naturalețe nu a fost niciodată mai ușoară ca acum, datorită comodității și costurilor reduse pentru îngrijirea dinților. Acest lucru este demonstrat și de numeroșii clienți care au decis să lase recenzii pozive despre experiențele lor în clinica stomatologică Nobildent. Serviciile oferite, atenția și scrupulozitatea lasă o amintire plăcută la toți pacienții, care se pot bucura în sfârșit de un zâmbet sclipitor și natural.

Cea mai mare valoare este viteza de aplicare a unui implant: un factor care nu trebuie subestimat deoarece implantul necesită adesea mai mult timp pentru realizare. Spre deosebire de alte centre stomatologice, în clinica stomatologică Nobildent în cazul în care intervențiile se desfășoară în mai multe ședințe, fiecare pacient știe că șederea lui va fi scurtă și va economisi timp și bani.

Nobildent, este de asemenea alegerea celor care suferă de parodontită, o infecție tisulară care poate duce la pierderea dinților. Medicii stomatologi ai clinicii sunt, de asemenea, specializați în tratamentul acestei probleme, reușind, dacă patologia nu este într-o stare avansată, să protejeze dinții fără a fi nevoie să recurgă la înlocuirea dintelui, cu un disconfort minimal consecvent.

Clinica noastră se mândrește, de asemenea, cu o tehnologie de ultimă oră pentru fiecare nevoie.

Am inclus toate serviciile necesare pentru a vă oferi un program complet de tratament. Nu este necesar să mergeți nicăieri în altă parte pentru a face analize sau radiografia dinților. Proceduri de intervenție inovatoare, pentru a fi mai puțin invazive, tehnologii de ultimă oră, procese de sterilizare fiabile- totul pentru confortul vostru. Nobildent a fost creat astfel încât pacienții să poată obține dinți perfecți la un cost mai mic.

Un exemplu frapant al diferenței de preț este demonstrat de terapia „All-on-4“

Terapia All-on-4 permite crearea imediată a unei punți fixe în ambele arcade, cu funcționalitate instantanee și estetică excelentă, asigurând satisfacția maximă a pacientului.

În cazul implanturilor dentare tradiționale, este necesară o perioadă de aproximativ 3 luni între grefarea implantului și crearea unei proteze fixe, în timp ce metoda All-on-4 este realizabilă în 24 de ore. Pacientul este capabil să desfășoare activități zilnice deja a doua zi.
În alte centre stomatologice, acest tratament costă aproximativ 5.500 de euro pe arcada. În Nobildent, în schimb, pornește de la 1.960 de euro.
Pachetul include 4 implanturi dentare (2 drepte și 2 înclinate) - 4 pilaștri- 12 dinți temporari (mobili) - 12 coroane de rășină(dinți fixi).


Un alt exemplu poate fi diferența în costul terapiei „All-on-6”

Prin tehnica modernă și inovativă de implantare All on 6 este posibilă reconstrucția unui întreg arc cu dinți fixi. Tehnica constă în aplicarea unei proteze de 12-14 dinți numită Toronto Bridge, susținută de 6 implanturi. Poate fi efectuat atât pe arcadele superioare, cât și pe cele inferioare.
În alte centre prețul este de aproximativ 6.700 de euro.
În clinica noastră de la 2.680 €.
Totul este format din 6 implanturi dentare (4 drepte și 2 înclinate) - 6 pilaștri- 12 dinți temporari (mobili) - 12 coroane de rășină (dinți fixi)


Garanție pentru tratamentele efectuate

Pentru toate serviciile stomatologice, clinica noastră oferă un certificat de garanție și cec, codul implanturilor și biomaterialelor. Faptul rămâne că policlinica noastră colaborează cu mai multe companii din Europa, Asia, America și este un reprezentant oficial și distribuitor în Moldova.
Angajații participă în mod constant la târguri internaționale, conferințe și cursuri de dezvoltare profesională.