022 837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
022 835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău
Ce spun clienții noștri

Recenzii

Iată câteva dintre cele mai recente testimoniale pe care le-am primit de la pacienții noștri. Suntem întotdeauna fericiți să vă cunoaștem impresiile, așa că vă puteți descrie și experiența dvs. la Nobil Dent!

Rufat

În ultimul timp, a devenit insuporabil să nu pot nici să zâmbesc nici să mănânc. Deseori mă trezeam noaptea din somn cu o durere insuportabilă de dinți. Deja nu mai aveam nici putere nici dorință să mai amânt tratamentul. De aceea am ales Clinica Stomatologică NobilDent, fapt cu care mă mândresc. Am primit cel mai bun tratament aici la cel mai rezonabil preț. Personalul este foarte prietenos și atent la fiecare detaliu. Vă recomand cu toată încrederea această clinică.

Tip tratament / All-on-6
Alexandru

Problemele dentare cu care am venit la Nobil Dent, nu mai erau compatibile cu o viață normală, de aceea am ales reabilitarea totală pe 4. Am rămas foarte mulțumit de lucrările efectuate, recomand cu încredere această clinică. Medicii de aici sunt adevărați profesioniști.

Tip tratament / All-on-4
Marcel

Am venit la stomatologie pentru că aveam nevoie de inserția a două implanturi. Serviciile acordate aici, au fost pe măsura așteptărilor, prețurile sunt foarte bune. Recomand la toți să apeleze la ei.

Tip tratament / Implanturi Dentare
Cristina

Am venit din cauza unor carii, dar s-a dovedit a fi problema mult mai gravă, de aceea mi-au fost extrași dinți după care inserate implanturi. Sunt foarte mulțumită de atitudinea medicilor de aici, recomand la toți să vină.

Tip tratament / Implanturi Dentare