+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Importanța consultației stomatologice în Chișinău

preventivo dentale

În primul rând, aveți nevoie de o consultație la medicul dentist, deoarece în acest fel puteți ști cât vă costă un dinte (implant sau coroană) sau toate tratamentele dentare și puteți evalua prețurile serviciilor stomatologice.

Ce trebuie să faceți pentru a obține o consultație de la medicul dentist în Chișinău?

Pentru a obține o consultație la medicul dentist în Chișinău pentru îngrijirea dentară trebuie să trimiteți radiografia panoramică în versiune digitală prin e-mail cu descrierea problemelor. Radiografia este absolut necesară, dar anumite probleme, cum ar fi cavitățile mici sau gingivita, pot fi observate numai în gura pacientului. Deci, dacă cunoașteți o problemă de la un alt dentist, puteți oferi o scurtă descriere a acestei probleme. Aceasta este singura modalitate de a face o consultație dentară personalizată.

Radiografia în Chișinău poate fi ușor trimisă prin e-mail oriunde în lume în doar câteva minute. Cu ajutorul acestui lucru, medicul dentist poate avea o viziune globală asupra stării dinților. Cu toate acestea, dacă se observă că resorbția osoasă este severă, medicul dentist va solicita o scanare CT (tomografie axială computerizată) pentru a se asigura că condițiile necesare pentru plasarea implanturilor dentare sunt la locul lor.

Clinica noastră în Chișinău se mândrește cu o mare specializare în domeniul reabilitării cazurilor complexe, atât pentru soluții pe dinți naturali, cât și pe implanturi sau mixte.

Parodontita cu un grad foarte avansat, granuloame mari, chisturi maxilare, pierderi dentare extinse, elemente anterior grav deteriorate și tratate prost, punți extinse care funcționează de ani de zile cu carie secundară care le compromite definitiv funcționarea.

Unele dintre cauzele menționate mai sus, adesea adunate împreună, determină pacientul să se regăsească în situații de complexitate extremă care sunt adesea considerate „irezolvabile”. Nu pentru clinica noastră. De fapt, echipa noastră oferă tuturor acestor pacienți îngrijire dentară complexă și multidisciplinară care permite obținerea unei recuperări reale și pozitive, cu normalizare funcțională și estetică a gurii.

Experiența, competența, profesionalismul echipei noastre în Chișinău însoțite de o mare dexteritate, abilități de diagnostic și stabilirea celor mai adecvate planuri de tratament pentru pacient este atuul nostru.

Țineți legătura cu noi

Lăsați-ne contactele dvs. și veți primi oferta în cel mai scurt timp posibil.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Ceva nu a mers bine, încercați să actualizați și să retrimiteți formularul.

Se încarcă ...