+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Dacă sunteți în căutarea albirii profesionale a dinților în Chișinău care să fie sigură, accesibilă și care să ofere rezultate uimitoare, de lungă durată, atunci specialiștii din Nobildent vă putem ajuta.

Dacă sunteți în căutarea albirii profesionale a dinților în Chișinău care să fie sigură, accesibilă și care să ofere rezultate uimitoare, de lungă durată, atunci specialiștii din Nobildent vă putem ajuta.

Motive pentru a vă decide să faceți această procedură:

  • Albirea dinților poate face o diferență reală în ceea ce privește aspectul și stima de sine. Este una dintre cele mai ușoare, mai eficiente și de lungă durată de a oferi zâmbetului tău - și încrederii tale - o adevărată ascensiune.
  • Dintii se pigmentează în mod natural în timp. Mâncarea, băutul și eșecul de a menține îngrijirea orală regulată sunt, de asemenea, factori contribuitori în acest proces. Viciul, cum ar fi fumatul, pot păta dinții mai dramatic. Cu produse de albire a dinților potrivite, stomatologii noștri vă pot ajuta să redați luciu și culoarea albă imaculată dinților galbeni, lucru care vă va îmbunătăți considerabil zâmbetul.
  • Ușurința și rapiditatea tratamentului îl fac unul dintre cele mai populare, precum și cele mai accesibile, tratamente stomatologice cosmetice disponibile.

Înălbirea dinților cu laser dentar

Cât de eficientă este înălbirea dinților cu laser dentar?
La clinica noastră se folosesc cele mai noi tehnologii LED Light Light și geluri de albire cu foto activarepentru a obține rezultate uimitoare. Albirea dinților cu laser LED se dovedește a fi foarte eficientă și o procedură non-invazivă care vă poate oferi un zâmbet mai alb și mai luminos.Deoarece gelurile noastre sunt clasificate ca alimentare, nu există niciun pericol în înghițirea sau ingerarea lor, cu excepția cazului în care aveți o reacție alergică specifică sau intoleranță la peroxidul de hidrogen. Aceste cazuri, însă, sunt considerate extrem de rare.


La ce rezultate puteți să vă așteptați?
Dacă vă întrebați „funcționează oare albirea dinților cu laser?”, rezultatele vorbesc de la sine. Rezultatele după albirea profesională a dinților cu laser LED vor varia în funcție de fiecare persoană, deoarece depinde de culoarea naturală a dinților și de gradul de colorare înainte de a urma tratamentul. Majoritatea oamenilor obțin o îmbunătățire de la 1 la 2 nuanțe în timpul unei singure sesiuni de 20 sau 30 de minute, cu toate acestea, o îmbunătățire mai mare a nuanței va fi evidentă pentru o sesiune de 40 de minute. O îmbunătățire de până la 6 nuanțe * nu este, de asemenea, neobișnuită.

Pentru a vedea transformarea uimitoare pe care o poate aduce un tratament de albire cu dinți cu laser la clinica noastră, vom compara culoarea dinților dvs. în momentul consultării și imediat după tratament. Vizualizarea fotografiilor мщфыеку înainte și după este un proces interesant, deoarece veți vedea diferența semnificativă pe care tratamentul a făcut-o în ceea ce privește aspectul dinților dvs. Dacă dinții dvs. sunt extrem de pigmentați, se pot administra multiple tratamente pentru a crea zâmbetul perfect.


Cât timp durează rezultatul de albire?
Acest lucru depinde de o serie de factori ce sunt în afara controlului nostru, scum ar fi stilul dvs. de viață personal, vârsta dvs. și cât de bine aveți grijă de sănătatea dvs. dentară prin vizite regulate la dentist. De obicei numai după perioada de un an până la 24 de luni este necesară o înălbire nouă, dar decizia cu privire la momentul în care este necesar repetarea procedurii este foarte subiectivă și va diferi de la o persoană la alta.