+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Ce sunt implanturile zygomatice?

Impianti Zigomatici

Gli Implanturile zygomatice sunt implanturi care sunt utilizate în caz de atrofie maxilară severă.

Când se alege această metodă ?

Această metodă chirurgicală este aleasă în caz de atrofie maxilară și dacă nu este posibil să se intervină cu implanturi convenționale.

Adesea auzim oameni spunând „Nu aveți suficient os și nu puteți pune implanturi pentru o proteză fixă”; adevărat, uneori osul disponibil în zona maxilară nu este suficient pentru a putea interveni cu implanturile convenționale, dar această problemă este depășită datorită utilizării implanturilor zigomatice care, după cum sugerează și numele, sunt inserate direct în pomeț.

Ce sunt atrofiile maxilare?

Atrofia este o afecțiune caracterizată printr-o reducere a volumului țesutului osos, deja pe deplin dezvoltat, cu insuficiența funcțională consecventă. Atrofia este definită ca fiziologică atunci când structurile suferă o regresie naturală; poate fi de origine traumatică sau patologică în caz de traume sau patologii.

Sunt diferite de sistemele convenționale?

Da, implanturile zigomatice , sunt diferite de cele convenționale. Sunt implanturi mai lungi decât un implant convențional și au o înclinație care poate varia de la 0 ° la 60 °.

Pentru a putea fi supus acestei operații, trebuie mai întâi să discutați cu medicul specialist care trebuie să evalueze situația generală a arcadelor dentare și a țesuturilor acesteia (sinusurile maxilare) înainte de a decide să intervină.

Se solicită apoi o tomografie computerizată și o ortopantomografie care să ne permită să evaluăm situația cavității bucale. Ulterior se va studia cazul și se va decide cu ce tehnică să intervină.

Cum are loc intervenția?

Durata intervenției este de obicei de câteva ore. În termen de 24 de ore va fi posibil să aveți o proteză fixă fără niciun fel de problemă. O proteză fixă temporară este utilizată în primele luni și apoi se folosește o proteză fixă permanentă.

Țineți legătura cu noi

Lăsați-ne contactele dvs. și veți primi oferta în cel mai scurt timp posibil.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Ceva nu a mers bine, încercați să actualizați și să retrimiteți formularul.

Se încarcă ...