+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Metoda Dinți ficși pe 6 implanturi

Il Metodo All On 6

Dinți ficși pe 6 este o tehnică de implantologie de nouă generație, care implică inserarea unei proteze fixe dentare pe 6 implanturi pentru a înlocui complet dinții naturali lipsă. Această tehnică implică instalarea protezei temporare într-o singură sesiune, sau în orice caz, în decurs de 24 de ore, cu încărcare imediată, care este apoi înlocuită, după trei până la șase luni, de cea definitivă. Procedura are loc sub anestezie locală și vede, ca acțiuni pregătitoare, extracția rădăcinilor sau a dinților naturali ai pacientului și plasarea ulterioară a implanturilor, trei pentru fiecare hemiarcadă dreaptă și stângă.

Inițial, este fixată o proteză temporară, ulterior înlocuită, în câteva luni, cu una definitivă, în plus, pacientul poate alege între o proteză mobilă, care poate fi îndepărtată în timpul nopții sau pentru alte eventualități, sau una fixă, care recreează dinți naturali. În general, pacienții preferă o proteză fixă, deoarece reconstituie fidel arcada dentară, oferind senzația de dinți reali.

Operația este minim invazivă și oferă rezultate imediate, deoarece, în câteva zile, pacientul își reia rutina zilnică și dieta, fără niciun fel de decompensare. Această intervenție, în comparație cu All on four,este aleasă pur de cei care sunt total lipsiți de dinți, deoarece, pe baza a 6 implante, este posibil de înfiletat o proteză temporară cu 18 dinți și ulterior, peste câteva luni o proteză cu 14 dinți restabilind funcțiile arcadelor dentare.

Toate materialele folosite de medicii implantologi și dentiști respectă cele mai înalte standarde europene care evită apariția alergiilor sau intoleranțelor în detrimentul pacienților. În plus, implanturile care sunt introduse în osul mandibular, sunt realizate din titan sau oțel chirurgical, despre care se știe că sunt materiale inofensive și sunt utilizate și pentru alte tipuri de intervenții, cum ar fi proteze ortopedice,având succese remarcabile.

Durerea este primul element pe care chirurgii implantologi încearcă să-l evite în aceste situații, deoarece cu anestezia locală, care este administrată pentru a desenzibiliza zona chirurgicală, scopul este ca pacientul să fie alert și conștient de ceea ce se întâmplă, dar evitând orice fel de durere. Nu putem vorbi de durere, ci de simplu disconfort exclusiv în faza post-operatorie, în special cu epuizarea efectelor anestezice, dar acestea sunt simptome care sunt perfect tolerate de toate tipurile de pacienți și pot fi contracarate cu orice calmant al durerii, chiar dacă nu prea puternic.

Durata intervențiilor depinde de diferite circumstanțe, toate fiind relevante pentru situația clinică a pacientului. Cu toate acestea, în general, este posibil să se indice o durată medie de 3-5 ore , nu mai mult. Pentru pacienții mai tineri și mai receptivi, acest interval de timp poate fi, de asemenea, redus, deoarece răspunsul la inserarea implantului, fiind imediat pozitiv, facilitează foarte mult procedura. În timpul indicat, se calculează și momentul preoperator, faza în care se administrează anestezicul, prin urmare perioada este relativ scurtă și suportabilă de către toți pacienții.

Țineți legătura cu noi

Lăsați-ne contactele dvs. și veți primi oferta în cel mai scurt timp posibil.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Ceva nu a mers bine, încercați să actualizați și să retrimiteți formularul.

Se încarcă ...