+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău

Metoda Dinți Ficși pe 4 implanturi

Il metodo all on four

Protezele dentare, dacă sunt mobile, pot provoca adesea o serie de inconveniente pentru pacient, cum ar fi stabilitatea insuficientă a dinților din gură sau disconfortul de a fi nevoit să scoateți întotdeauna proteza pentru a efectua igiena bucală. . De asemenea, poate apărea o problemă estetic-psihologică, în special la pacienții mai tineri obligați să poarte „proteze dentare mobilizabile”.
Astăzi, însă, este posibilă fixarea definitivă a protezei dentare datorită înserării implanturilor dentare.

Implantologia pe patru implante este o tehnică dentară modernă care vă permite să reabilitați arcadele dentare, astfel sistemul stematognat recăpătându-și funcțiile.
Tehnica all on four caracterizează o procedură care constă în poziționarea a 4 implanturi în poziții strategice particulare cu o singură intervenție, și încărcarea lor imediată.

Spre deosebire de implantologia tradițională, metoda All on four permite pacientului să recupereze zâmbetul. Protezele temporare sunt de fapt înșurubate imediat pe implanturi, fără a aștepta cele 3-6 luni de osteointegrare completă necesare pentru alte tehnici de implantologie.
Alegerea metodei All on four oferă celor care au suferit pierderea dinților în trecut posibilitatea de a recâștiga un set complet și funcțional de dinți, de a-și relua obiceiurile alimentare și, în același timp, a avea din nou un zâmbet frumos.
Tehnica All on four oferă pacientului o dentiție cu aspect natural, perfect adaptată și sunt, în general, bine tolerate chiar și de pacienții mai în vârstă.

Această operație necesită multă experiență în domeniul chirurgical și protetic , deoarece toate implanturile pe patru sunt un suport esențial pentru proteză și, prin urmare, trebuie să funcționeze corect și să facă față riscurilor și / sau complicațiilor.

Este important să alegeți un profesionist care se ocupă de implantologie de ani de zile și apoi să adopte proceduri sigure și eficiente care să ia în considerare situații anatomice particulare, cum ar fi sinusul maxilar și nervul mandibular care nu ar trebui să fie afectate de operație.

Dinți ficși pe 4 implanturi este indicat pentru:

  • pacienți cu o arcadă( superioară, inferioară) fără dinți;
  • pacienții care suferă de o formă severă de boală parodontală care necesită extracții și reabilitare protetică totală;
  • pacienții cu un os dentar slab care nu este suficient pentru a face proteze pe implanturi cu tehnici tradiționale.

Tehnica Dinți ficși pe 4 implică inserarea a patru implanturi, din care derivă numele, care sunt instalate de-a lungul perimetrului gingiei, în punctele strategice ale gurii. Deasupra acestora, se aplică o proteză fixă, care reproduce fidel măsurătorile și dimensiunile arcadei dentare originale.

Cu Dinți ficși pe 4 implanturi, dentistul evită montarea a unui număr mare de implanturi. Când pentru fiecare dinte pierdut, este înserat un implant, astfel restabilirea pacientului durează în timp. Cu tehnica all on four este posibil să se reducă timpul și costurile intervenției, care sunt doar mai mari decât cele ale unei proteze. Nu numai că, metoda inovatoare oferă posibilitatea de a restabili funcționalitatea cavității bucale cu un randament optim pe termen lung, îmbunătățind calitatea vieții.

Înainte de a continua intervenția cu metoda dinți ficși pe 4, planificarea atentă a tratamentului este efectuată de specialiști: primul pas al terapiei dentare este o vizită inițială care vizează verificarea stării generale de sănătate a pacientului.
Apoi se efectuează o examinare radiografică amănunțită pentru a evalua cantitatea și calitatea osului și se dobândesc imaginile arcadelor dentare.

Cum are loc intervenția

Operația are loc de obicei cu o anestezie locală simplă, dar, în cazuri particulare sau complexe, pot fi utilizate sedare conștientă sau anestezie generală, astfel încât să se evite stările de stres și anxietate ale pacientului.
Asistența este continuă până când pacientul își recapătă zâmbetul.

Tehnica Dinți ficși pe 4 implanturi - o procedură optima pentru pacient, deoarece se obține refacerea funcționalității cavității bucale într-o singură zi.

Toate implanturile dentare sunt stâlpi din titan (un material biocompatibil care nu provoacă reacții de la un corp străin) care sunt înserate în os.
Implantul endosos devine astfel parte a corpului, reabilitând arcada dentară compromisă. Cu controale clinice regulate, o igienă orală bună și cu excepția unor modificări speciale în starea generală de sănătate, un implant poate să nu aibă limită de timp.

O altă caracteristică a implanturilor dentare cu încărcare imediată în tehnica dinți ficși pe 4 implanturi este că acestea sunt înclinate. Tehnica implanturilor dentare înclinate (înclinate) prezentă în metoda dinți ficși pe 4 implanturi permite de fapt să nu afecteze structurile anatomice precum nervul alveolar inferior, cavitățile sinusului maxilar și cavitățile nazale. Înclinarea implanturilor recreează, de asemenea, o zonă de sprijin ideală care optimizează suportul protetic.

Țineți legătura cu noi

Lăsați-ne contactele dvs. și veți primi oferta în cel mai scurt timp posibil.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Ceva nu a mers bine, încercați să actualizați și să retrimiteți formularul.

Se încarcă ...