022 837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
022 835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău
Ceea ce oferim

Serviciile noastre

Toate aceste servicii sunt oferite pentru a permite pacienților să se bucure de un stil de viață sănătos, unde nu au nici o ezitare
în a-și arăta zâmbetul frumos.

Implantologia
Implantologie

Implantologia dentară vă permite să înlocuiți unul sau mai multe elemente dentare pierdute cu „rădăcini artificiale” din titan care, printr-un proces biologic numit osteointegrare, permit aplicarea unei proteze fixe.

Estetica Dentara
Estetica dentară

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă de probleme legate de aspectul estetic și funcțional al cavității bucale, cu scopul de a oferi un zâmbet perfect.

Chirurgia Dentara
Chirurgie dentară

Este compartimentul specialității științifice stomatologice, care se ocupă cu cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii , diagnosticul tratamentului și profilaxiei afecțiunilor teritoriului OMF.

Coroane Dentare
Coroane dentare

Coroanele dentare sunt proteze care acoperă dinții deteriorați, rupți sau compromiși în alt mod, întărindu-i pentru a le garanta funcționalitatea. Acestea sunt aplicate atunci când dintele este deteriorat, dar nu trebuie îndepărtat, în acest fel funcționalitatea acestuia este salvată și astfel recuperată.

Cura Canalare
Tratamentul canalului radicular

Tratamentul canalului radicular este tratamentul care vă permite să salvați dintele de la extracție în caz de infecție / durere pulpară. Constă în îndepărtarea pulpei dentare („nervul”) pe toată lungimea rădăcinilor.

consultatie
Consultația

La consultație vi se structurează o listă personalizată și detaliată cu tratamentele dentare și toate costurile care trebuie suportate pentru tratamentul dentar. Astfel veți cunoaște din avans care sunt consturile necesare pentru tratament, cât timp va dura etc.