+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău
Ceea ce oferim în Chișinău

Serviciile noastre în Chișinău

Toate aceste servicii sunt oferite pentru a permite pacienților să se bucure de un stil de viață sănătos, unde nu au nici o ezitare
în a-și arăta zâmbetul frumos.

Implantologia
Implantologie în Chișinău

Implantologia dentară în Chișinău vă permite să înlocuiți unul sau mai multe elemente dentare pierdute cu „rădăcini artificiale” din titan care, printr-un proces biologic numit osteointegrare, permit aplicarea unei proteze fixe.

Estetica Dentara
Estetica dentară în Chișinău

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă de probleme legate de aspectul estetic și funcțional al cavității bucale, cu scopul de a oferi un zâmbet perfect în Chișinău.

Chirurgia Dentara
Chirurgie dentară în Chișinău

Este compartimentul specialității științifice stomatologice, care se ocupă cu cercetarea etiologiei, patogeniei, clinicii , diagnosticul tratamentului și profilaxiei afecțiunilor teritoriului OMF.

Coroane Dentare
Coroane dentare în Chișinău

Coroanele dentare în Chișinău sunt proteze care acoperă dinții deteriorați, rupți sau compromiși în alt mod, întărindu-i pentru a le garanta funcționalitatea. Acestea sunt aplicate atunci când dintele este deteriorat, dar nu trebuie îndepărtat, în acest fel funcționalitatea acestuia este salvată și astfel recuperată.

Cura Canalare
Tratamentul canalului radicular în Chișinău

Tratamentul canalului radicular în Chișinău este tratamentul care vă permite să salvați dintele de la extracție în caz de infecție / durere pulpară. Constă în îndepărtarea pulpei dentare („nervul”) pe toată lungimea rădăcinilor.

consultatie
Consultația în Chișinău

La consultație în Chișinău vi se structurează o listă personalizată și detaliată cu tratamentele dentare și toate costurile care trebuie suportate pentru tratamentul dentar. Astfel veți cunoaște din avans care sunt consturile necesare pentru tratament, cât timp va dura etc.