+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău
Recenziile clienților

Implant dentar

250 €
*Profită acum de cea mai generoasă ofertă de la Clinica Stomatologică Nobil Dent pentru implant dentar în loc de 350 euro achiți doar 250 euro!

În această ofertă sunt incluse următoarele lucrări și materiale:

Implant dentar
Plan de tratament individual
Atașarea bontul protetic
Consultație gratuită
Radiografie gratuită
Ofertă Implant dentar la doar 250 euro în loc de 350

Eviți să zâmbești cu gura deschisă ori să mănânci în public, deoarece zâmbetul sau dantura ta pot să descopere spațiul lăsat de lipsa dinților? Atunci implantul dentar este soluția perfectă!

Care sunt etapele de tratament și cât durează?

După efectuarea de radiografii sau tomografii computerizate și teste de sânge se începe intervenția de plasare a implantului, sub anestezie. După ce acesta este inserat în os, se acoperă cu gingie, iar pacientul nu simte decât firele de sutură. Un disconfort moderat poate apărea după aproximativ 3 ore, atunci când anestezia încetează sa-și mai facă efectul.
Aceasta intervenție durează aproximativ o oră, sau un timp mai îndelungat dacă este plasat un număr mai mare de implanturi.
Urmează perioada de așteptare în care implantul face legătura cu osul, așa numita perioada de osteointegrare, care durează minim 6 luni. Apoi este atașat bontul protetic. Atașarea bontului protetic și protezarea prin coroane sau proteze necesită câteva ședințe și durează maxim 10 zile deoarece este necesar mai mult timp la laboratorul de tehnică dentară care execută coroanele sau protezele pe implanturi.
De reținut este ca fiecare pacient reprezinta un caz unic și de aceea este dificil de menționat un timp anume.
Avantajele tratamentului prin implant dentar

Ce este implant dentar?

Implantul dentar este o piesă din titan sub forma unui șurub. Acesta are rolul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui lipsă. Implanturile dentare se integrează prin metodă chirurgicală în structura osoasă proprie a pacientului.

Care sunt avantajele tratamentului prin implant dentar?

Confortul pacientului în cazul tratamentului prin implant dentar se apropie cel mai mult de confortul oferit de un dinte natural.
Înlocuiește rădăcina dintelui, fapt care ajuta la menținerea nivelului osului în limite estetice și funcționale optime.
Îmbunătățește masticația, fonația, fizionomia.
Implantul dentar este rezistent, durabil.
Joseph C. Lane

Excellent clinic which has looked after my families dental healthcare for many years. Last year I received private treatment for a tooth implant and the whole process was professionally managed and delivered.

Jenny M. Fischer

I am so grateful for the opportunity to come to the Loma Linda School of Dentistry. The prices are more than fair and my mouth is already doing much better. Everyone is helpful

Tratamente efectuate

Ce spun pacienții noștrii

Doriți să beneficiați de ofertă?

Lăsați-ne contactele dvs. și veți primi o ofertă în cel mai scurt timp posibil.

În mod alternativ, ne puteți suna direct la numărul nostru gratuit 022 837110 și unul dintre angajații noștri va răspunde la toate întrebările dvs. sau să ne oferiți datele de contact în formular și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes!

Ceva nu a mers bine, încercați să actualizați și să retrimiteți formularul.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.