+37322837110    str. Mircea cel Bătrân 32/10, et. 2, mun. Chișinău
+37322835363    str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău
10 ani de excelență dentară!

Despre noi

Bine ați venit la clinica stomatologică Nobil Dent! Noi credem că primele impresii încep cu un zâmbet. Salutăm cu bucurie pacienții de toate vârstele și ne străduim ca toată lumea să iasă din clinica noastră cu un zâmbet frumos și sănătos.

În clinica Nobil Dent ne propunem să oferim cea mai înaltă calitate a îngrijirii, pacienții noștri sunt întotdeauna prima noastră prioritate și suntem întotdeauna fericiți să ajutăm.

Ce face ca Centrul Stomatologic Nobil Dent să fie special?

La moment gestionăm cu succes 2 clinici în diferite locații - o filială în centrul orașului Chișinău, și altă filială în sectorul Ciocana.

Ambele clinici având locații reușite cu accesibilitate ușoară și directă la transporturi publice în toate direcțiile orașului. Ambele filiale sunt specializate în domeniile:

 • Implanturi dentare
 • Proteză dentară
 • Chirurgie dentară
 • Estetică dentară și terapie

Misiunea Noastră

Misiunea clinicii Nobil Dent este de a ajuta pacienții să fie mai sănătoși și mai fericiți, făcând îngrijirea dentară de cea mai înaltă calitate mai accesibilă și mai convenabilă. Noi facem tot posibilul ca specialiștii noștri să ofere un tratament complet adecvat fiecărui pacient - numai la cel mai înalt nivel de calitate.

Timp de 10 ani de experiență în spatele nostru, am reușit să tratăm sute de pacienți, obținând rezultate optime cu zâmbete sincere și frumoase a pacienților noștri.

Avantajele clinicii Nobil Dent

Suntem în top deoarece ne pasă ce oferim!

 • Servicii stomatologice profesionale într-o atmosferă caldă și primitoare
 • Prețuri competitive, cu tratamente accesibile
 • Facilități de ultimă generație, cabinete chirurgicale stomatologice complet echipate, aparate dentare moderne cu raze X
 • Echipă dedicată care sistematic trece cursuri de autoperfecționare profesională
 • Parcare stradală amplă
 • Planuri de tratament individuale și opțiuni optime de plată
 • Program de lucru extins în timpul săptămânii și al weekendului
 • Experiență vastă în tratamentul dentar pentru copii. Diminuarea fricii pacienților mici prin jocuri, anturaj relaxant și atitudine binevoitoare. Asigurarea tratamentului în mod confortabil și minim invaziv.
Zâmbește cu încredere!

Prioritățile noastre

str. Ismail 86/4, et.2, mun. Chișinău

Filiala Centru

Ne-am asigurat ca să vă fie ușor și confortabil să ajungeți la clinica noastră. Indiferent de regiunea orașului în care trăiți, este mereu comod să ajungeți la noi.

Clinica Nobil Dent este situată în centrul orașului, pe strada la Ismail 86/4, la etajul 2. În apropiere se află centrul comercial „Maraton” și stația de transport public.

str. Mircea cel Bătrân 32/10, et.2, mun. Chișinău

Filiala Ciocana

Locația convenabilă a celei de-a doua filiale a clinicii Nobildent de asemenea vă va surprinde plăcut cu accesul rapid. Locuitorii din regiunile Ciocana, Râșcani și Botanica au acces rapid la strada principală. Mircea cel Bătrân 32/10.
Clinica NobilDent este situată la etajul doi.

Iar dacă aveți întrebări sau doriți să vă programați pentru o consultație, puteți suna la următoarele numere:
022 835363 - Filiala Centru
022 837110 - Filiala Ciocana