#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@nobildent.md office@nobildent.md
qdent

Inflamatiile gingiei ca raspuns al organismului la agresiunea microbiana sunt traduse prin sangerari gingivale care duc la aparitia bolilor gingivale care, netratate la timp, evolueaza in profunzime si duc la afectiuni parodontale ce favorizeaza crearea infectiilor, inflamatiilor si in final pierderea dintilor.
Aceste sedinte de profilaxie periodice previn:

  • instalarea afectiunilor gingiilor cauzate de placa dentara bacteriana
  • formarea coloniilor de bacterii existente in placa dentara combinata cu glucidele rezultate din amidon ce formeaza astfel un acid care ataca smaltul dintelui si cauzeaza cariile
  • transformarea placii bacteriene intr-un depozit aderent pe dinti, numit tartru

Deoarece gingivita nu se manifesta simptomatic prin durere, majoritatea pacientilor nu abordeaza tratamentul acestor boli inca din faza incipienta, lasand loc aparitiei parodontopatiilor. Evolutia bolilor parodontale pot trece neobservate luni sau chiar ani.
Alaturi de o igiena orala eficienta si o dieta alimentara corespunzatoare, una dintre metodele cele mai eficiente de combatere profilactica a acestor afectiuni este efectuarea sedintelor de profilaxie la 6 luni.

Despre Nobildent

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki