#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@nobildent.md office@nobildent.md
qdent

Inca de la prima consultatie e necesara efectuarea unui detartraj si periaj profesional, insotite de o curatare mai temeinica cu air-flow (un jet de apa amestecata cu particule de bicarbonat de sodiu), care finiseaza in mod admirabil curatirea initiala.
Albirea cu lampa Pearl
Este o modalitate de a obtine un zambet mai alb in timp foarte scurt. Pacientului i se face o igienizare completa apoi se aplica substanta propriu-zisa al carei efect este potentat de lampa UV. Dupa caz se face o fluorizare de protectie. Aceasta se poate face fie in cabinet, in 2-3 sedinte (rezultatele sunt spectaculoase inca de la prima aplicare) sau acasa, cu gutiere, aceasta procedura necesitand un timp mai indelungat.Albirea se adreseaza tuturor pacientilor care au dintii proprii, de la varsta de 18 ani, procedeul nevizand lucrarile protetice si obturatiile coronare (plombele).

Fatetele LURASMILE
Zambetul este cartea de vizita a unui om si reflecta starea lui de spirit. Un studiu recent a aratat ca persoanele cu un zambet frumos sunt mai atractive si pline de viata.Datoria cosmeticii dentare este de a pune pe fata oricarui om un zambet ca al vedetelor de la Hollywood, care ii poate reda increderea in sine.Cu tehnica fatetarii noninvazive LURASMILE acest lucru este posibil chiar fara a se slefui dintele. Clinica noastra este una dintre putinele din Romania unde se efectueaza aceste fatete. Desi reprezinta o noutate pentru tara noastra, in America ele exista de peste 20 de ani. Aceste fatete sunt realizate dintr-un portelan special. Daca traditionalele fatete veneers pot fi realizate in orice laborator, de un tehnician cu oarece experienta, fatetele LURASMILE sunt fabricate doar in labaratoare speciale.Dar, sa vedem ce inseamna o fateta LURASMILE si care sunt avantajele ei fata de clasicele veneers. In primul rand, fatetele obisnuite sunt precum unghiile false pe unghiile naturale.Fatetele LURASMILE sunt subtiri precum o lentila de contact, ceea ce permite aplicarea lor direct pe dinte fara ca acesta sa fie slefuit si fara sa-l bombeze. In acelasi timp, ele sunt si foarte rezistente. La aplicare se ofera o garantie de 5 ani constand intr-un certificat cu numele pacientului, dar practica a aratat ca exista pacienti care au fatete de acest tip deja de 15-20 de ani.
Cu aceste fatete se pot corecta defecte de pozitie a dintilor, de culoare, de forma chiar treme sau diasteme. LURASMILE va ofera un mod de a avea dinti pemanent albi si perfect aliniati fara durere! Este stiut faptul ca, in urma tratamentului de slefuire pentru aplicarea traditionalelor fatete veneers, dintii pot deveni sensibili. Acest lucru nu se intampla cu fatetele LURASMILE, deoarece aplicarea lor nu necesita slefuire, deci este o metoda non-invaziva si nedureroasa. Sunt necesare doar doua vizite la dentist: prima, pentru a se lua amprenta si a se face poze pentru buna intelegere a fizionomiei pacientului, iar a doua pentru a se cimenta fatetele.
Reconstituiri estetice
In limbajul obisnuit se numesc plombe.Ele repara lipsa de substanta a coroanei dentare, provocata de carii, fracturi, defecte de structura a smaltului, etc. De asemenea, plombele vechi, ce si-au schimbat culoarea si nu mai sunt corect adaptate trebuie inlocuite.In scopul refacerii estetice si a functionalitatii dentare, folosim materiale de obturatie de ultima generatie, compozite fotopolimerizabile, ce umplu portiunile care lipsesc din coroana si redau aspectul natural al dintilor.
Coroanele de zirconiuNoutatea tratamentelor protetice in Europa si USA consta in inlocuirea clasicelor coroane metalo-ceramice (cunoscute popular si sub denumirea de coroane de portelan) cu coroane ceramice pe suport zirconiu. De curand si in Romania acest tip de lucrari castiga teren in fata metodelor traditionale de acoperire a dintilor sau a implanturilor dentare. De retinut este faptul ca desi zirconiul este un metal (foarte rezistent), proprietatile sale optice determina estetica naturala a lucrarilor, astfel incat, dupa cimentarea acestora in cavitatea bucala, chiar si medicii dentisti intampina dificultati in a le diferentia de dintii naturali. Practic, zirconiul devine suportul cel mai estetic pentru ceramica, modul de reflexie a luminii fiind similar cu cel al unui dinte natural.Aspectele benefice ale acestui tip de material sunt determinate de proprietatile lui:
– compatibilitatea totala cu tesuturile cavitatii bucale, datorata faptului ca zirconiul este practic bio-inert, de unde si eliminarea oricarei posibilitati de aparitie a unei reactii alergice
– scaderea riscului de afectare a pulpei dentare, ca urmare a conductibilitatii termice scazute si a preparatiei limitate a dintelui (necesita indepartare minima de substanta dentara – smalt)
– durabilitatea lucrarii, datorata rezistentei mecanice crescute si absentei totale a coroziunii in mediul bucal
– eliminarea gustului neplacut si a coloratiei marginale (fenomene prezente in cazul restaurarilor prin coroane ceramice clasice), fapt datorat adaptarii marginale impecabile a lucrarilor ceramice pe zirconiu , ca rezultat al utilizarii tehnologiei CAD / CAM In realizarea lucrarilor pe zirconiu tehnicianul dentar este asistat de calculator, tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design/Computer Assisted Manufacturing) oferind posibilitatea reproducerii fidele a preparatiei facute de medic pe dintele restaurat.
 

Despre Nobildent

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki