#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@nobildent.md office@nobildent.md

Eviți să zâmbești cu gura deschisă ori să mănânci în public, deoarece zâmbetul sau dantura ta pot să descopere spațiul lăsat de lipsa dinților? Atunci implantul dentar este soluția perfectă!

Oferta
a expirat:

Implantul dentar este una din posibilitățile de ați reface să zâmbești sau să mănânci confortabil și sa-ți recapeți încrederea în tine.

Ce este implant dentar?

Implantul dentar este o piesă din titan sub forma unui șurub. Acesta are rolul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui lipsă. Implanturile dentare se integrează prin metodă chirurgicală  în structura osoasă proprie a pacientului.

Cine este candidat pentru implant dentar?

Orice persoana căreia ii lipsește unul sau mai multi dinți poate apela la implant dentar.

Condiții pentru un implant de succes

Implantul dentar funcționează imitând structura dintelui natural.De aceea condițiile existente în gură pot afecta succesul unei proceduri de implantare. Ca și dintele natural, implantul este inserat în osul maxilarului. Un os sănătos poate susține un implant dentar. Osul trebuie sa fie destul de înalt și gros pentru ca implantul sa încapă în el. Maxilarul trebuie sa aibă un os solid pentru a putea ține implantul în siguranță. O gingie sănătoaăa ajută la protecția maxilarul de infecție și o vindecarea mai rapidă în jurul implantului.
Concluzia e următoarea: dacă în cavitatea bucală există o stare generală de sănătate bună atunci ești un posibil candidat pentru implant dentar.

Doare intervenția de introducere a implantului dentar ?

Durerea resimțită în timpul inserării unui implant dentar nu este mai mare ca în cazul unei extracții dentare. Anestezia modernă administrată  împreună cu un calmant ușor contribuie la o stare generală bună a pacientului în care nu simte durere și poate coopera cu medicul pe timpul intervenției chirurgicale.

Care sunt etapele de tratament și cât durează?

  • După efectuarea de radiografii sau tomografii computerizate  și teste de sânge se începe intervenția de plasare a implantului, sub anestezie. După ce acesta este inserat în os, se acoperă cu gingie, iar pacientul nu simte decât firele de sutură. Un disconfort moderat poate apărea după aproximativ 3 ore, atunci când anestezia încetează sa-și mai facă efectul.
  • Aceasta intervenție durează aproximativ o oră, sau un timp mai îndelungat dacă este plasat un număr mai mare de implanturi.
  • Urmează perioada de așteptare în care implantul face legătura cu osul, așa numita perioada de osteointegrare, care durează minim 6 luni. Apoi este atașat bontul protetic. Atașarea bontului protetic și protezarea prin coroane sau proteze necesită câteva ședințe și durează maxim 10 zile deoarece este necesar mai mult timp la laboratorul de tehnică dentară care execută coroanele sau protezele pe implanturi.
  • De reținut este ca fiecare pacient reprezinta un caz unic și de aceea este dificil de menționat un timp anume.

Care sunt avantajele tratamentului prin implant dentar?

  • Confortul pacientului în cazul tratamentului prin implant dentar se apropie cel mai mult de confortul oferit de un dinte natural.
  • Înlocuiește rădăcina dintelui, fapt care ajuta la menținerea nivelului osului în limite estetice și funcționale optime.
  • Îmbunătățește masticația, fonația, fizionomia.
  • Implantul dentar este rezistent, durabil.

Deci, profită acum de cea mai generoasă ofertă de la Clinica Stomatologică NOBIL DENT pentru implant dentar în loc de  260 euro  la 179 euro

 

Apelează la noi pentru un zâmbet fermecător

Formular de înregistrare:

Pentru a beneficia de Reducere la centrul stomatologic NOBIL DENT este necesar să completați formular de înregistrare, sau să vă programați la numărul de telefon 060389336.

*Nota explicativă: Clinica Stomatologică NOBIL DENT a decis să prelungească perioada de Reducere, astfel toate persoanele care doresc să profite, pot să se înregistreze pe website sau la telefon. Un pacient poate beneficia doar de o singură ofertă pe tot parcursul anului 2019.

Despre Nobildent

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki