#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@nobildent.md office@nobildent.md

Bine ati venit la Nobildent!

Clinica Stomatologica NOBIL DENT a fost creata pentru a oferi pacienților o gama variată de tratamente dentare. Acestea sunt realizate la un standard calitativ superior cu utilaj de ultima generație și într-un mediu aparte de către o echipa de medici specialiști, pregătiți să vă stea la dispoziție cu toate informațiile și detaliile necesare.Toate problemele și întrebările le puteți rezolva doar cu o scurtă vizită la clinica noastră.

Igienizarea profesională a dinților la doar 299 lei în loc de 700 lei
Igienizarea profesională a dinților la doar 299 lei în loc de 700 lei
Un zâmbet frumos este garanția oricărei persoane de succes! Cucerește inimile și câștigă admirația celor din preajma ta, fiindcă doar acum poți beneficia de curățirea profesională a dinților în clinica noastră la SUPER PREȚ.

Oferta a expirat:

Vezi detalii...

Comanda o consultatie

Testimoniale

Orele de lucru

  • Luni-Simbata 08:00 - 20:00
  • Duminica Zi libera

Echipa Nobildent

Qdent

Calitate

Pentru a livra servicii de cea mai inalta calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completata cu o buna relatie medic-pacient.Aici veti regasi imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de ultima ora.

qdent

Confort

Pilonul nostru de baza este confortul pacientilor. Ne straduim sa va oferim cea mai buna ingrijire dentara pentru confortul dumneavoastra.De la chirurgie maxilo-faciala, la cosmetica dentara, ne asiguram mereu sa aveti un zambet luminos pe fata.

qdent

Rezultat

Rezultatul nostru este zimbetul vostru. De aceea, garantam munca si efort maxim pentru a va satisface cerintele si nevoile. Doar impreuna cu dumneavoatrsa medicii vor alege solutii de tratament si serviciile medicale necesare.

Despre Nobildent

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki