#
#
022 835363 / 069 759 759 022 837110 / 069 752 000
info@nobildent.md office@nobildent.md

Bine ati venit la Nobildent!

Clinica Stomatologica NOBIL DENT a fost creata pentru a oferi pacienților o gama variată de tratamente dentare. Acestea sunt realizate la un standard calitativ superior cu utilaj de ultima generație și într-un mediu aparte de către o echipa de medici specialiști, pregătiți să vă stea la dispoziție cu toate informațiile și detaliile necesare.Toate problemele și întrebările le puteți rezolva doar cu o scurtă vizită la clinica noastră.

Implant dentar la doar 179 euro în loc de 260 euro la Clinica Stomatologică NOBIL DENT
Implant dentar la doar 179 euro în loc de 260 euro la Clinica Stomatologică NOBIL DENT
Eviți să zâmbești cu gura deschisă ori să mănânci în public, deoarece zâmbetul sau dantura ta pot să descopere spațiul lăsat de lipsa dinților? Atunci implantul dentar este soluția perfectă!

Au mai ramas:

Vezi detalii...

Comanda o consultatie

Testimoniale

Orele de lucru

  • Luni-Simbata 08:00 - 20:00
  • Duminica Zi libera

Echipa Nobildent

Qdent

Calitate

Pentru a livra servicii de cea mai inalta calitate, pregatirea la nivel profesional trebuie completata cu o buna relatie medic-pacient.Aici veti regasi imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de ultima ora.

qdent

Confort

Pilonul nostru de baza este confortul pacientilor. Ne straduim sa va oferim cea mai buna ingrijire dentara pentru confortul dumneavoastra.De la chirurgie maxilo-faciala, la cosmetica dentara, ne asiguram mereu sa aveti un zambet luminos pe fata.

qdent

Rezultat

Rezultatul nostru este zimbetul vostru. De aceea, garantam munca si efort maxim pentru a va satisface cerintele si nevoile. Doar impreuna cu dumneavoatrsa medicii vor alege solutii de tratament si serviciile medicale necesare.

Despre Nobildent

Am invatat ca succesul trebuie masurat nu prin pozitia pe care acel cineva o dobandeste in viata, ci mai degraba prin obstacolele pe care le-a trecut pentru a reusi.B.J.Washington

Mai multe

Ultimele Noutăți

Date de contact

str. Ismail 86/4, et. 2, mun. Chișinău, R.Moldova

Butoane Sociale

Facebook
#
Vkontakte
Twitter
#
Odnoklassniki